ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Πού θα μας βρείτε στη Νάξο

Τοποθεσία

Το γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων Maganaris Rent A Car βρίσκεται στην παραλιακή οδό στη Χώρα της Νάξου μόλις 300 μέτρα από το λιμάνι και 250 μέτρα από την πλαζ του Αγίου Γεωργίου και σας προσκαλεί να ανακαλύψετε όλες τις ομορφιές της Νάξου.

Παράλληλα σας προτείνουμε να ανακαλύψετε την Παλία Χώρα , να περπατήσετε στα σοκάκια της , να περιηγηθείτε στις ατελείωτες ομορφιές της , να ανακαλύψετε την κάθε γωνιά της , να επισκεφθείτε τις αμέτρητες εκκλησίες της , να φωτογραφηθείτε στις εισόδους παλιών αρχοντικών στις όποιες ακόμα σώζονται τα οικόσημα τους .Να επισκεφθείτε το ενετικό κάστρο , το αρχαιολογικό και βυζαντινό μουσείο , τη Μητρόπολη της Νάξου και το αρχαιολογικό χώρο που την περιβάλλει .Να πιείτε τον καφέ σας σε ένα παραδοσιακό καφενεδάκι , να ψωνίσετε στα παραδοσιακα οπωροπαντοπωλεία της Παλιάς Πόλης( Χώρας ). Είναι τόσα πολλά που πρέπει να δείτε και να ανακαλύψετε μέσα στην Πόλη της Νάξου .

Σας προτείνουμε να χαρείτε το κολύμπι σας στην παραλία του Αγίου Γεωργίου , στη Γρόττα και στο Βίντζι με θέα τον ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ (ΠΟΡΤΑΡΑ).

Ό,τι και να αποφασίσετε να κάνετε η Πόλη της Νάξου είναι ο ιδανικός τόπος διαμονής και το κέντρο εξόρμησης σας για την ανακάλυψη και των άλλων ομορφιών της πόλης και του νησιού.

 naxos car rentlas

Εύκολη ηλεκτρονική κράτηση

Κάντε κράτηση online μέσω της ιστοσελίδας μας και λάβετε τις καλύτερες προσφορές

 naxos car rentlas

Δωρεάν παραλαβή - Παράδοση

Γύρω από το νησί της Νάξου

 naxos car rentlas

Απεριόριστα χιλιόμετρα

Εξερευνήστε το νησί χωρίς όρια

 naxos car rentlas

24ωρη Οδική Βοήθεια

Για οποιαδήποτε ταλαιπωρία είμαστε ένα τηλεφώνημα μακριά - 24/7