Αρχική

Η Νάξος είναι το μεγαλύτερο και πιο εύφορο νησί των Κυκλάδων. Το πλούσιο γεωγραφικό της ανάγλυφο δημιουργεί έντονες εναλλαγές τοπίων. Ψηλά βουνά, εύφορες κοιλάδες, λιβάδια, οροπέδια, πηγές, χείμαρροι, σπήλαια, ατέλειωτες αμμουδιές, αμμόλοφοι που φιλοξενούν δάση από κέδρους, όλα συνυπάρχουν αρμονικά πάνω στο μικρό αυτό κομμάτι γης.
Για να γνωρίσει όμως κάποιος πραγματικά την Νάξο πρέπει να ταξιδέψει στην ενδοχώρα της, να γνωρίσει τα ορεινά χωριά της, να περπατήσει στα δεκάδες παλιά μονοπάτια που την διασχίζουν απ' άκρη σ' άκρη.
To γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων Maganari σας παρέχει όλα αυτά που θα χρειαστείτε έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η περιήγηση σας στο πανέμορφο νησί μας ,με τον πιο ασφαλή και άνετο τρόπο .
Το Maganaris Rent a Car διαθέτει ολοκαίνουρια , καλοσυντηρημένα οχήματα ικανά να σας μεταφέρουν ακόμα και στην πιο απομακρη γωνιά του νησιού μας . Σε συνδυασμό με τα απεριόριστα χλμ που σας παρέχουμε , την 24ωρη οδική βοήθεια , την δωρεάν παράδοση - παραλαβή του οχήματος στο λιμάνι/αεροδρόμιο/ξενοδοχείο και την πολύχρονη εμπειρία μας , σας εγγυώνται ένα πανέμορφο ταξίδι-περιήγηση στο νησί μας.

Map